Designer digitaal en drukwerk

Mediamens zoekt tijdelijk voor circa 30 uur per week een enthousiaste, leergierige, gedreven designer. Vind jij het leuk om zelfstandig te werken in een klein, enthousiast team? Dan hebben wij in Sittard een uitdagende werkplek voor je vanaf medio november 2021 tot en met medio april 2022!

Je uitdagingen
Je wilt je ervaring en creativiteit gebruiken om concrete, functionele wensen van klanten te vertalen naar goede, gebruiksvriendelijke ontwerpen voor zowel online als offline communicatiemiddelen. Jouw inbreng Je bent verantwoordelijk voor alle designs, van ontwerpen voor websites tot het ontwikkelen van complete campagnes inclusief offline uitingen. DTP is onderdeel van je werk. Beheersing van Photoshop, InDesign en Illustrator is dan ook een absolute must. Voor uitvoering van je werk staat een mooie, nieuwe Mac voor je klaar.

Je eigenschappen en kenmerken
Check even of de volgende eigenschappen jou omschrijven: klantgericht, leergierig, nauwkeurig, oog voor detail, stressbestendig, goede communicatieve vaardigheden, oplossingsgericht, planner, proactief, gemotiveerd en collegiaal.

Je werkomgeving
Plezier hebben in ons werk staat bij Mediamens hoog in het vaandel. Dat gaat volgens ons het beste in een informele maar ambitieuze werkomgeving die inspireert en waarin iedereen zich thuis voelt. Je werkt in een klein en professioneel team, samen met conceptontwikkelaars en programmeurs. Jouw inzet is ter vervanging van een medewerker die met zwangerschapsverlof gaat. Werkdagen en –tijden kunnen in overleg worden ingevuld.