Meertalige
website.

"Onze website moet hoognodig worden aangepast, maar het huidige content management systeem is verschrikkelijk om mee te werken." Met zo'n mededeling klopte Mexma Food aan bij Mediamens. Dat was het begin van een prettige én constructieve samenwerking. Stap voor stap op weg naar een nieuwe site, afgestemd op de doelgroepen van Mexma. Inhoud en structuur bepalen, wensen met betrekking tot de uitstraling inventariseren, een professioneel design maken, de site programmeren, content verzamelen, teksten redigeren, beelden bewerken, nog snel een fotograaf inschakelen om nieuwe producten in beeld te brengen... en ten slotte een persoonlijke instructie om alles te plaatsen en te beheren met ons maatwerk én gebruiksvriendelijk content management systeem.
En aanvullend mochten we ook meteen de nieuwe visitekaartjes ontwerpen voor alle medewerkers.

Door Mediamens hebben we weer een mooie en overzichtelijke website. Met wie ik ook contact had, iedereen dacht mee, was creatief en had goede ideeën. Al met al een superfijne samenwerking en een prachtig resultaat!
Nina van OpbergenProductmanager Mexma Food B.V.

Meer weten?

Is de houdbaarheidsdatum van uw website verstreken? Mediamens denkt graag met u mee over vernieuwing van uw site. Laat het ons weten.