Ontwikkeling
nieuw logo.

De HBO-opleiding Logopedie wordt in Nederland door acht onderwijsinstellingen, verspreid over het land, aangeboden. En dat doen ze samen; ze hebben de handen ineen geslagen en een nieuw Opleidingsprofiel Bachelor Logopedie ontwikkeld. Dit opleidingsprofiel legt een stevige basis waarmee opleidingen en het betrokken werkveld door onderwijs en stages samen vormgeven aan de ‘logopedist van de toekomst’: een professional die lef heeft, gericht samenwerkt, zich breed oriënteert en zich ondernemend profileert. En Mediamens heeft een bijdrage hieraan geleverd: ontwerp van een nieuw logo, design en ontwikkeling van de website en promotiemateriaal zoals flyers, posters en roll ups.

Mediamens denkt echt met je mee! Snel en adequaat en fijn om mee samen te werken. Creativiteit met zin; ze verzinnen niet zomaar iets ‘leuks’ maar denken doordacht mee en geven advies. Goed in digitale waarde creëren!
Claudy Cobben-Crefcoeurteamleider logopedie Zuyd Hogeschool

Een uitdaging?

Zoekt u ook passende oplossingen om uw boodschap te communiceren met uw doelgroep(en)? Wij gaan graag de uitdaging aan en reserveren met plezier een plaats voor u in ons portfolio.