Wat wij doen.

Websites.

Natuurlijk maken wij websites, veel websites. Van klein en informatief, tot groot en interactief. Afgestemd op uw doelgroep(en), met SEO indien nodig, en altijd responsive, dus geschikt voor weergave op verschillende devices, zoals tablet en smartphone. Maar wij doen meer. Domeinnaam registreren, webhosting, content maken én beheren, en webbased bedrijfsapplicaties op maat ontwikkelen.

Advies & concept.

Uw strategie vertalen naar een communicatieplan, dat bijdraagt aan het behalen van (bedrijfs)doelstellingen. Kennis van communicatie, spelers en doelgroepen, online en offline middelen. In combinatie met creativiteit, technische know how en een uitgebreide branchekennis. De basis voor een advies en concept op maat.

Design.

Logo's, huisstijlen, brochures, advertenties, jaarverslagen, posters, flyers... kortom alles dat naar de drukker gaat. Maar ook, vooral ook, webdesign, interaction design en user interface design. Onze designer stemt de vormgeving af op de inhoud, doelgroep én doelstelling, en in geval van digitale uitingen natuurlijk ook op de techniek.

Wat wij nog
meer doen.

Jaarverslagen.

Van kort en hip jaarbericht tot uitgebreid jaarverslag. Steeds meer bedrijven en organisaties gaan van papier naar digitaal. En dat biedt leuke mogelijkheden. Swipen, filmpjes, foto's, audio... om maar eens wat te noemen. Gebruiksvriendelijk, eigentijds, ontvangergericht en herbruikbaar, dus duurzaam!

(Werk)applicaties.

De digitalisering dendert verder. Arbeidsintensieve werk- en bedrijfsprocessen automatiseren d.m.v. maatwerk webbased applicaties, met oog voor de gebruikers. Dit waarborgt de continuïteit en beïnvloedt positief de effectiviteit. En, de investering leidt tot een kostenbesparing.

Nieuwsbrieven.

Wij kunnen wel tien redenen bedenken waarom u een e-zine of digitale nieuwsbrief moet hebben. Positioneren, klantenbinding, medewerkers informeren, traffic naar uw site vergroten... en dat zijn er pas 4. Nog niet overtuigd? Goedkoop en eenvoudig te maken en te publiceren zijn wellicht aanvullende redenen om u over de streep te trekken.

Apps en PWA's.

Wie praat er niet over? Mogelijkheden en technische uitdagingen die om creativiteit vragen. En laat dat nu net iets zijn wat wij zo leuk vinden. Geen idee wat u met een app kunt bereiken? Wij wel, en dat vertellen we u graag. En als een Progressive Web App een betere oplossing is, zeggen we dat natuurlijk ook. Scheelt u heel wat geld.

Consultancy.

Projecten die niet van de grond komen, kansen die u ziet maar waar te weinig tijd voor is, onderbezetting op de communicatie-afdeling, te weinig aanwezige kennis voor een specifieke uitdaging? Wij bieden tijdelijk hulp. Een paar uur per week of enkele dagen. Bij voorkeur bij u intern zodat we onze kennis en kunde kunnen delen met de betrokken medewerkers.

Contentmanagement

Uw mooie nieuwe site is klaar. Daarna is het wel belangrijk dat de inhoud actueel blijft. Vaak is dat echter een ondergeschoven kindje. Geen tijd, geen inspiratie of gewoonweg geen idee om ermee aan de slag te gaan. Wij bieden hulp én inzet van redacteuren met branchekennis. Op afroep of op basis van een urenoverenkomst. En social media nemen we dan uiteraard ook graag daarin mee.

Mediamens ziet de persoon achter de professional en weet in de communicatie een doeltreffende verbinding tussen beiden te maken! Dit, in combinatie met het deskundige advies van Mediamens, resulteert in herkenbaarheid bij onze netwerkpartners. De wijze waarop Mediamens ons faciliteert maakt de communicatieve cirkel rond!
Monique van de VenProjectmanager Knooppunt Informele Zorg

Meer weten?

Heeft u al een concrete opdracht, een uitgewerkt communicatieplan of een compleet programma van eisen? Of nog geen idee om welke oplossing(en) uw communicatievraagstuk verlegen zit? In al die gevallen gaan we graag met u in gesprek.