De kosten van
een nieuwe site.

“Wat kost een website?” Een vraag die we geregeld krijgen. En die moeilijk direct te beantwoorden is. Net zo moeilijk als het antwoord op "Wat kost een auto?" Het ligt er helemaal aan wat u wilt, of nog beter... aan wat u nodig heeft. Tenzij u in een Ferrari een rondje om de kerk wilt rijden.

Mediamens stelt nooit een offerte samen op basis van een summier verzoek per e-mail of telefoon. Zo'n aanvraag wordt namelijk vaak bij verschillende bureaus ingediend. En dat leidt tot even zoveel prijzen... en tot appels met peren vergelijken.

Initiële kosten
Voordat we een prijs voor de ontwikkeling van een website kunnen bepalen, hebben we eerst informatie nodig. Best veel informatie, zoals de vereiste functionaliteiten, welk platform, gewenste uitstraling, eisen aan ontwerp, enzovoort. Ook moeten we weten of er koppelingen met andere systemen gewenst zijn, of er een gesloten omgeving nodig is, en wie alle content gaan maken en plaatsen. 

Al deze informatie is bepalend voor de initiële kosten. Alleen dan kunnen we een reële offerte maken.

Periodieke kosten
Zodra de website klaar is en online beschikbaar is, worden periodieke kosten in rekening gebracht. Namelijk voor domeinhosting, webhosting, licentiekosten voor het cms (indien van toepassing) en kosten voor een SSL-certificaat.
Deze kosten specificeren wij altijd in de offerte zodat u op voorhand weet welke investering in totaal nodig is.

Standaard oplossing of maatwerk
Wilt u heel snel een goedkope, dertien-in-een-dozijn website realiseren? Dan zijn beschikbare, standaard tools waarmee u zelf aan de slag kunt wellicht een oplossing.
Neemt u uw klanten serieus en wilt u ze optimaal bedienen, dan gaan we graag met u in gesprek. Daarna kunnen we een goede offerte opstellen die past bij uw wensen, behoeften, eisen én budget.

Een Ferrari of een Fiat?

Het bedenken en realiseren van websites en andere online applicaties op maat is ons dagelijks werk. Wij bouwen ze in allerlei variaties, van Fiats tot Ferrari's... ook in speciale uitvoeringen. Interesse? Laat het ons weten.