Woonpunt wil de interactie tussen de organisatie en medewerkers bevorderen. Daarvoor ontwikkelde Mediamens een sociaal intranet als communicatieschil, vóór alle andere beschikbare applicaties.

Het sociaal intranet is een digitale werkplek waar medewerkers met elkaar kunnen communiceren en samenwerken. Het platform is voor iedereen binnen de organisatie toegankelijk en persoonlijk in te richten. Via het intranet is de eigen SharePoint-omgeving bovendien snel toegankelijk.
Hoofddoel is om de medewerkers te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Bovendien bevordert het ’t delen van kennis en samenwerking onder medewerkers. 
Zo creëert Woonpunt op een toegankelijke manier meer betrokkenheid met de organisatie en meer verbondenheid met en tussen medewerkers.

Mediamens bedient ons al jarenlang met snelle en praktische ondersteuning. Creatieve oplossingen voor knelpunten in maatwerk tools én in een goed functionerend intranet. Een plezierige samenwerking.
Michel BoreasSpecialist I&A | Business Intelligence

Meer weten?

Een sociaal en interactief intranet bevordert de betrokkenheid van medewerkers, vergroot het werkplezier, draagt bij aan een effectieve interne communicatie en maakt beschikbare kennis zichtbaar. Nieuwsgierig? We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden, ook als u al werkt met een ander platform zoals SharePoint.