046 400 86 16
06 22 711 550
COMMUNICATIE
OP MAAT GEMAAKT!
advies & concept

Uw strategie vertalen naar een communicatieplan, dat bijdraagt aan het behalen van (bedrijfs)doelstellingen. Kennis van communicatie, spelers en doelgroepen, online en offline middelen. In combinatie met creativiteit, technische know how en een uitgebreide branchekennis. De basis voor een advies en concept op maat.

websites

Natuurlijk maken wij websites, veel websites. Van klein en informatief, tot groot en interactief. Afgestemd op uw doelgroep(en), met SEO en geschikt voor weergave op verschillende devices, dus ook op tablet en smartphone. Maar wij doen meer. Tekst, domeinnaam registreren, webhosting, content management systeem en onderhoud.

apps en mobiele sites

Wie praat er niet over? Nieuwe mogelijkheden en technische uitdagingen die om creativiteit vragen. En laat dat nu net iets zijn wat wij zo leuk vinden aan ons werk. Geen idee wat u met een app of mobiele site kunt bereiken? Wij wel, en dat vertellen we u graag. En als het voor u niets toevoegt, zeggen we dat natuurlijk ook.

design

Logo's, huisstijlen, brochures, advertenties... kortom alles dat naar de drukker gaat. Maar ook, vooral ook, webdesign, interaction design en user interface design.
Onze ontwerpers stemmen de vormgeving af op de inhoud en functie, en in geval van digitale uitingen natuurlijk ook op de techniek.

(bedrijfs)applicaties

De digitalisering dendert door. Arbeidsintensieve werk- en bedrijfsprocessen automatiseren door maatwerk applicaties, met oog voor de gebruikers. Dit waarborgt de continuïteit en beïnvloedt positief de effectiviteit. En, de investering leidt (snel) tot een kostenbesparing. Welke ondernemer wil dat niet?  

digitale jaarverslagen

De digitale jaarverslagen zijn in opkomst. Steeds meer bedrijven en organisaties zetten de stap van papier naar digitaal. En dat biedt leuke mogelijkheden. Swipen, filmpjes, foto's, audiofragmenten... om er maar een paar te noemen. Gebruiksvriendelijk, passend bij de huidige technische mogelijkheden, en herbruikbaar! 

e-zines & nieuwsbrieven

Wij kunnen wel tien redenen bedenken waarom u een e-zine of digitale nieuwsbrief moet hebben. Positioneren, klantenbinding, traffic naar uw site vergroten... en dat zijn er pas 3. Nog niet overtuigd? Goedkoop en eenvoudig te maken en te publiceren zijn wellicht aanvullende redenen om u over de streep te trekken.

consultancy

Projecten die niet van de grond komen, kansen die u ziet maar waar te weinig tijd voor is, onderbezetting op de communicatie-afdeling, te weinig aanwezige kennis voor een specifieke uitdaging? Wij bieden tijdelijk hulp. Een paar uur per week of enkele dagen. Bij voorkeur bij u intern zodat we onze kennis en kunde kunnen delen.

Frencken Scholl
architecten

Een bureau met visie én lef. Ze geven Mediamens de ruimte en vrijheid om een strakke en eigentijdse website te ontwikkelen. Een site met een doordachte structuur, en achter de schermen een beheeromgeving die de architecten in staat stelt online presentaties op maat te maken.


advies & concept
website
applicatie
e-zine & nieuwsbrief
Time4Less

Een uniek concept: de meest populaire modellen horloges en sieraden van topmerken online te koop met aantrekkelijke kortingen én geen verzendkosten. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Kijk maar eens op hun website... made by Mediamens.


website
design
Spelenderwijs

43 peuterspeelzalen gefaseerd ombouwen naar peutercentra. Dat betekent werk aan de winkel, en waar begin je dan mee? Mediamens bellen!
Van communicatieconcept tot en met het opstellen van brieven, ontwerpen van posters, aanpassen van documenten en inrichten van de actiesite. Als we het doen, doen we het goed... maar dan bemoeien we ons ook overal mee ;-)
O ja, de 'gewone' site is ook van de hand van Mediamens.


advies & concept
website
design
consultancy
CliC
Cliënten Centraal in jeugdhulp

De jeugdhulp is aan verandering onderhevig. Dat stelt eisen aan de communicatie-uitingen én aan je leveranciers.
Mediamens ontwikkelde voor CliC het logo en verschillende communicatiemiddelen t.b.v. de corporate communicatie zoals de responsive website.
O ja, ook met de 'voorganger' van CliC, het Service.JZ, heeft Mediamens jarenlang prettig samengewerkt.


advies & concept
website
design
e-zine & nieuwsbrief
GriB
bewindvoering en financiële dienstverlening

Mediamens juicht de digitale ontwikkelingen toe, maar het ontwikkelen van een corporate logo en ontwerpen van een passende huisstijl die gewoon nog naar de drukker gaat, blijft toch ook nog steeds een leuke opdracht.
Behalve het maken, is ook het adviseren van een startende ondernemer Mediamens op het lijf geschreven.


design
PI Research

Design van de huisstijl, ontwikkeling van de corporate uitingen, websites met omvangrijke werkomgevingen toegankelijk via een log in, digitale nieuwsbrieven, enzovoort... Alles van de hand van Mediamens.


website
design
applicatie
e-zine & nieuwsbrief
Jeugdeducatiefonds
ontwikkeling voor àlle kinderen

Als Harrie Postma - ooit de bedenker en drijvende kracht achter het inmiddels succesvolle Jeugdsportfonds - Mediamens belt, kunnen we gewoonweg geen 'nee' zeggen. Een nieuw, mooi maar helaas ook noodzakelijk initatief dragen wij als Klasgenoot gratis en voor niets een warm hart toe. Het resultaat van onze inzet: een logo, huisstijl, corporate website, wervingsbrochure, digitale nieuwsbrieven, roll ups... tot nu toe.


advies & concept
website
design
e-zine & nieuwsbrief
Nederlandse Beugel Bond

"Kan Mediamens een app voor ons maken zodat we live het scorebord kunnen bedienen?"
Na een oriënterend gesprek zijn we aan de slag gegaan. Met de app worden bij elke wedstrijd de teams met spelers aangemaakt én de score bijhouden. Deze wedstrijdinformatie inclusief score wordt live getoond op een televisie die via een bluetooth koppeling met de app is gekoppeld.
En, de scores worden ook direct bijgewerkt op de website (ook van de hand van Mediamens). Wel zo handig!


website
app/mobiele site
design
e-zine & nieuwsbrief
SRO-L
Opleidingen Logopedie

Een mooi en vernieuwend voorbeeld van samenwerking in opleidingsland. De acht HBO-opleidingen Logopedie sloegen in 2017 de handen in elkaar om samen het vernieuwe Opleidingsprofiel Bachelor Logopedie te presenteren. Bij die ambitie mag een eigentijdse website niet ontbreken... Mediamens werd gebeld en wat bleek, we spraken dezelfde taal. Het resultaat: een platform met alle benodigde informatie voor de logopedist van de toekomst.


advies & concept
website
app/mobiele site
design
Jeugdsportfonds
Amsterdam

Het Jeugdsportfonds Amsterdam verricht goed werk. En dat willen ze graag laten zien.
Mediamens bracht de behaalde resultaten en mooie achtergrondverhalen samen in een handzaam jaarverslag, natuurlijk voorzien van een passend ontwerpjasje. Het resultaat is zowel in gedrukte vorm als digitaal in te zien.


design
digitaal jaarverslag
Laurentius Ziekenhuis

Een nieuwe website voor het ziekenhuis in Roermond stond al een tijd op het wensenlijstje van Mediamens. Begin 2015 mochten we aan de slag, en hoe. Concept, functioneel ontwerp, webdesign, tekstredactie en programmering van de corporate website en vier subsites. 
Een prettige en constructieve samenwerking met tientallen medewerkers van het ziekenhuis leidde tot een resultaat om trots op te zijn.
De site is uiteraard responsive. Een kijkje nemen? Dat kan... op desktop, tablet en smartphone.


advies & concept
website
app/mobiele site
design
e-zine & nieuwsbrief
consultancy
Stichting Ecsplore

Dit is zo'n opdracht waar je als bureau van droomt. Een klant die terug durft te gaan naar de basis. Dus eerst aan de slag met een communicatieplan. En daarna een doordachte keuze maken voor nieuw te ontwikkelen uitingen. En ook voor de uitvoering daarvan vertrouwt Ecsplore op Mediamens.
Inmiddels hebben we tig uitingen gemaakt, zowel digitaal als gedrukt, helemaal van deze tijd én doelgroepgericht.


advies & concept
website
design
applicatie
e-zine & nieuwsbrief
consultancy
GGS Wassenberg

Onze designer Martine woont in Wassenberg, Duitsland. Als de school die je kinderen bezoekt dan een nieuwe website nodig heeft, blijkt Sittard niet zo ver te zijn.
Nu is een Grundschule wel iets anders dan de basisschool zoals wij die kennen. In de praktijk bleek dat geen probleem. Praten, inlezen en verdiepen... en daarna aan de slag.


advies & concept
website
design
meVITA
vitaliteit op maat

Kennis en kunde overdragen doen we graag bij Mediamens, vooral aan jonge, enthousiaste ondernemers. Elvira de Geus is zo'n ondernemer. Met veel vertrouwen zijn we samen aan de slag gegaan, en met succes. Deze samenwerking heeft geleid tot een mooi corporate logo en duidelijke website. En het belangrijkste, het leverde Elvira al veel klanten op.


advies & concept
website
app/mobiele site
design
consultancy
ByLudovic
creativiteit in optima forma

Welk design past bij de nieuwe website voor het creatieve brein van Redken? Een grote uitdaging die we graag aangaan.

Het resultaat is een stijlvolle website die volledig het juiste podium biedt aan de creatieve resultaten van Ludovic Beckers. Of zoals Dieter Rams het ooit zei: "Good design means as little design as possible."


advies & concept
website
design
Linda Wings
Talenacademie Nederland

Fijne samenwerking! Creatief, effectief, klantvriendelijk, energiek, origineel, gebruiksvriendelijk. Kortom: ga zo door :-)


Koen van Beek - eigenaar
Coffee Mundo

Mediamens biedt een totaalpakket dat door een team van opgeleide mensen wordt ontwikkeld. Het aspect 'communicatie' staat hierbij te allen tijde voorop.


Erwin Groenewold - directeur Marketing en Communicatie
Zuyd Hogeschool

Mediamens werkt al jaren voor Zuyd aan internet-gerelateerde projecten. Kenmerkend zijn de korte lijnen, het meedenken en de oplossingsgerichtheid. Dat werkt prettig samen.


Dr Craig Morgan - Head of section of Social Psychiatry
Institute of Psychiatry King's College London

Our experience is that Mediamens offers a first rate service: efficient, responsive, and high quality.  We’ve been very pleased with both the end product and the ongoing support!


Anneke de Gier - directeur/eigenaar
Midi Pyrénées Propriétés

Een professioneel  bedrijf met een persoonlijk contact.


Mayra Stekelenburg
Contenttype

Heerlijk die Mediamensen. Krijg je energie van ;-)


Eric Breidenbach - directeur
Smit & Partouns B.V.

Wij hebben Mediamens ervaren als een bedrijf dat kwaliteit levert, "to the point" is, meedenkt, goede service biedt en adviseert als je het zelf niet weet.

Het is lekker samenwerken. Kortom, super, ga zo door!!!


Hanny Leurs - secretaris Raad van Bestuur
Laurentius Ziekenhuis

Wij hebben Mediamens leren kennen en ervaren als een betrouwbare, innovatief denkende partner bij de ontwikkeling van communicatieplannen en de wijze waarop deze uitgedragen kunnen worden. Zij bieden deskundige hulp gegoten in een "menselijke" vorm waardoor de lijnen kort, accuraat maar ook plezierig blijven.


Monique Snellings - manager
Stichting Spelenderwijs

Mediamens: fijn om mee samen te werken, bruisend van energie en ideeën, levert een totaalconcept!


Geert Becks
Bureau voor Interim Management

Mediamens, betrouwbaar, een zeker advies en als belangrijkste: samenwerken.


Monique van de Ven
Knooppunt Informele Zorg

Mediamens ziet de persoon achter de professional en weet in de communicatie een doeltreffende verbinding tussen beiden te maken!
Dit, in combinatie met het deskundige advies van Mediamens, resulteert in herkenbaarheid bij onze netwerkpartners.
De wijze waarop Mediamens ons faciliteert maakt de communicatieve cirkel rond!


 

Milaanstraat 70
(Sportzone Limburg)
6135 LH Sittard
+31 (0)46 400 86 16

Venetiëhof 6
(KNSM-eiland)
1019 NA Amsterdam
+31 (0)6 22 711 550plane