046 400 86 16
06 22 711 550

Vacature designer digitaal en drukwerk

Mediamens zoekt een enthousiaste, jonge, leergierige, gedreven designer. Vind jij het leuk om zelfstandig te werken in een klein, enthousiast team? Dan hebben wij een uitdagende werkplek voor je!

Je uitdagingen
Je wilt je ervaring en creativiteit gebruiken om concrete, functionele wensen van klanten te vertalen naar goede, gebruiksvriendelijke ontwerpen voor zowel online als offline communicatiemiddelen.

Jouw inbreng
Je bent verantwoordelijk voor alle designs, van ontwerpen voor websites tot het ontwikkelen van complete campagnes inclusief offline uitingen en het maken van online doorvertalingen op social media voor promotionele werkzaamheden. 
Gezien de diversiteit van onze klanten zie je uitdaging in het beschermen en waarborgen van voorgeschreven huisstijlen.
Beheersing van Photoshop, InDesign en Illustrator is dan ook een absolute must. Kennis van basis HTML & CSS is van toegevoegde waarde.

Je persoonlijke eigenschappen
Check even of de volgende eigenschappen jou omschrijven: klantgericht, leergierig, nauwkeurig, oog voor detail, stressbestendig, goede communicatieve vaardigheden, oplossingsgericht, planner, proactief, gemotiveerd en collegiaal.

Je nieuwe werkomgeving
Plezier hebben in ons werk staat bij Mediamens hoog in het vaandel. Dat gaat volgens ons het beste in een informele maar ambitieuze werkomgeving die inspireert en waarin iedereen zich thuis voelt.
Je werkt in een klein en professioneel team, samen met conceptontwikkelaars en programmeurs. 
Er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en trainingen.

Ben jij geschikt voor deze functie?
Dan leren we je graag kennen. Stuur je CV en motivatie naar Daniëlle Dohmen via daan@mediamens.nl

Meer informatie over onze werkzaamheden, klanten en gerealiseerde opdrachten tref je natuurlijk aan op deze website.

vacature web developer

Milaanstraat 70
(Sportzone Limburg)
6135 LH Sittard
+31 (0)46 400 86 16

Venetiƫhof 6
(KNSM-eiland)
1019 NA Amsterdam
+31 (0)6 22 711 550